Partyboot Moby King en partyschip Moby Queen

De vloot van Party Rederij Tisset bestaat uit fraaie traditionele en origineel gelijnde Hollandse schepen, waarvan de kiel in de zestiger jaren op befaamde Nederlandse werven is gelegd. 
De schepen hebben een rijke historie op de Waddenzee tussen het vaste land en de eilanden Schiermonnikoog en Ameland.
Door de unieke rompvorm van de schepen zijn zij inzetbaar op ruim vaarwater zoals het Markermeer en IJsselmeer maar ook op rivieren zoals de Vecht.

Bijzonderheden

  • De schepen zijn verwarmd
  • De schepen hebben muziek- en omroepinstallatie aan boord
  • De schepen lenen zich voor de meest uitgebreide cateringmogelijkheden.

Probeer eens een uitgekiend Landenbuffet!

Volop keuze in authentiek samengestelde koud/warme buffetten met wereldse gerechten! 

Ondervermelde "All-in" buffetten (voorgerecht/hoofdgerechten/dessert) kosten slechts € 37,50 p.p. inclusief BTW en bediening.

Partyrederij Tisset biedt u diverse mogelijkheden om een rondvaart te maken met één van onze partyboten. Wij hebben dagtochten, opstaptochten en bovendien bieden wij u de mogelijkheid om een partyschip te huren voor uw bruiloft, feest of vergadering. Meer informatie over de diverse rondvaartmogelijkheden vindt u op de onderstaande links.

Hieronder treft u onze evenementenkalender met de verschillende opstaptochten aan. Overigens is het mogelijk dat er het hele jaar door nog nieuwe tochten en data bijkomen.

dagtochten_collageHieronder treft u onze kant en klare vaarprogramma's aan. Deze Moby Dagtochten kunt u boeken in groepsverband tegen een prijs "all in", waarvoor bij het boeken een minimale afname aantal passagiers en vaste vertrektijden alsmede samenstelling geldt. Eventuele aanvullingen op de catering in het dagtochtprogramma dienen direct bij boeking te worden besproken. Vanwege de bezettinggraad en logistiek kan het mogelijk zijn dat de rederij kleinere groepen bij een gelijk(tijdig) programma, rondvaart op een (groter) schip.

Wij zijn graag bereid u advies te geven voor het maken van het door u gewenste programma en deze nader te specificeren.

NB: Uiteraard is het mogelijk om onderstaande programma's, tegen een scherpe meerprijs, uit te breiden met een ochtend-, middag of avondprogramma. Hierover willen wij u graag adviseren.